"Тиск здорового глузду": Нардеп Холодов заявив, що збирає підписи за відставку голови Фонду держмайна

Четвер, 5 листопада 2020, 15:00
 

Нардеп від "Слуги народу" Антон Холодов підтвердив, що тисне на голову Фонду держмайна Дмитра Сенниченка, бо, за його словами, проти нього відкрито як мінімум 6 кримінальних справ. Холодов також збирає підписи нардепів за відставку Сенниченка.

Про це він повідомив у Facebook.

"Під тиском здорового глузду. Всіма ЗМІ і Фейсбуком пронеслася новина, про те, що я тисну на главу ФДМ Дмитра Сенниченка Так. Я тисну. Тому що проти глави Фонду державного майна Дмитра Сенниченка зараз відкрито як мінімум 6 кримінальних проваджень", - написав Холодов.

За словами Холодова, кримінальні провадження, зокрема, відкрили щодо:

Реклама:
  • незаконних дій щодо затвердження результатів аукціону по приватизації готелю "Дніпро";
  • спроби доведення до штучного банкрутства ДП "Завод" Електроважмаш ";
  • порушення процедур формування переліку об'єктів приватизації;
  • недекларування майна.
  • незаконне призначення великої кількості заступників.

"Все це - серйозні справи. Це не дрібниці і порожні формальності, тут мова йде про стратегічні державних активах, мільярдах гривень і репутації країни. Тому я на нього і тисну. Я вважаю, що чиновник з таким багажем не повинен очолювати важливий державний орган.

Я вважаю, що він провалив роботу по приватизації, і замість того, щоб визнати це і піти у відставку, він весь час бреше і виправдовується", - стверджує Холодов.

"Я збираю підписи народних депутатів за відставку Сенниченка. Вважаю, що діяльність Сенниченка є непрофесійною, деструктивної і його потрібно терміново звільняти. Чим швидше це відбудеться - тим менше шкоди країні він встигне заподіяти. Як говорив Президент? Не вмієш працювати - звільни місце іншому. Це називається здоровий глузд. Нічого особистого, тільки інтереси держави", - додав він.

Нагадаємо:

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Холодов здійснює "протизаконний тиск" на Фонд державного майна, заявив голова Фонду Дмитро Сенниченко.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: