Перевантажені фури: "Укртрансбезпека" за тиждень нарахувала штрафів на 4 мільйони

Понеділок, 14 вересня 2020, 18:50
 

За підсумками минулого тижня (7-13 вересня) інспектори "Укртрансбезпеки" перевірили понад 30 тисяч транспортних засобів та нарахували близько 4,4 млн грн плати за перевантаження - це на 75% більше, ніж тижнем раніше.

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Також повідомляється, що завершені тендери на закупівлю 43-х комплексів автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion ("Зважування у русі"). 

"Ми продовжуємо працювати над збереженням доріг від руйнування. Наша мета - поступово перейти на автоматичне "Зважування у русі", але поки цей перехід відбувається, ми надалі сприяємо підвищенню ефективності роботи Укртрансбезпеки. Вже проведено процедури закупівель 24-х нових пересувних ГВК, наразі очікуємо їх поставку. Крім цього, 20 пунктів ГВК переведені на цілодобовий режим роботи.

Реклама:

Також завершено закупівлі послуг на ремонтні роботи наявного обладнання ГВК, що дасть можливість повернути у роботу ще 28 стаціонарних комплексів. Очікуємо, що по закінченню всіх цих процесів ми матимемо в робочому режимі 78 комплексів ГВК", - розповів очільник міністерства Владислав Криклій.

За підсумками минулого тижня (7-13 вересня) найбільше плати за перевантаження нараховано в Херсонській, Одеській та Миколаївській області.

Нагадаємо:

За підсумками 24-30 серпня інспектори "Укртрансбезпеки" перевірили ще понад 27 тисяч транспортних засобів та нарахували близько 3 млн гривень плати за перевантаження.

Інспектори "Укртрансбезпеки" у співпраці з Нацполіцією за підсумками 10-16 серпня перевірили ще майже 28 тисяч транспортних засобів та нарахували понад 2,3 млн гривень плати за перевантаження.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: