"Доступні кредити 5-7-9%": За перший тиждень літа банки видали 50 кредитів

Вівторок, 9 червня 2020, 15:07
 

За перший тиждень літа банки-партнери держпрограми "Доступні кредити 5-7-9%" видали 51 новий кредит на загальну суму у 32,6 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

Загалом уже видали 605 кредитів на суму в 381,05 млн грн.

Зазначається, що банки продовжують прийом заявок на нові інструменти програми, які були введені Кабміном на час дії карантинних заходів з протидії пандемії COVID-19 (рефінансування, обігові, інвестиційні кредити виробникам медичного обладнання).

Реклама:

"Зокрема за тиждень попит на позики під такі умови склав майже 390 млн гривень. Перший підприємець вже зміг рефінансувати свій кредит на суму 1,1 мільйона гривень в АТ КБ "Приватбанк" під 0% до кінця березня 2021 року.

На цьому тижні Фонд планує підписання угод про партнерство з двома новими банками - ОТП Банком та Міжнародним Інвестиційним Банком", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чи "дотисне" Зеленський банки: в уряді придумали альтернативу кредитам "5-7-9%"

Нагадаємо:

Першим в Україні стартапом, який отримав "Доступний кредит 5-7-9%" на свій бізнес став еко-підприємець із Хмельницького.

За останній тиждень травня у рамках програми "Доступні кредити 5-7-9%" банки-партнери видали 75 нових кредитів на загальну суму 55,5 млн грн.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: