Новини 17 червня: гральний законопроєкт та НАЗК, обшуки на УЗ, аудит Covid-фонду

Середа, 17 червня 2020, 21:00

Про обшуки на УЗ. "Укрзалізниця" закупила неякісних запчастин на 100 млн грн, що створювало загрози стабільному функціонуванню залізничних перевезень, на структурних підрозділах УЗ та комерційних структурах тривають обшуки.

Про гральний законопроєкт. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило у законопроєкті про легалізацію та держрегулювання азартних ігор низку положень які містять корупціогенні фактори. Результати експертизи надіслані до парламенту.

Про Covid-фонд. Прем'єр Денис Шмигаль доручив міністерству фінансів провести аудит витрат коштів з Фонду боротьби з коронавірусом.

Про вугілля. Кабмін визначив пріоритетним використання вугілля у виробництва електроенергії на українських ТЕС.

Про Смолія. Фінансовий комітет ВР підтримав проєкт постанови про оцінку діяльності голови НБУ Якова Смолія та рекомендував Раді прийняти документ.

Про урядову програмуКомітет ВР з питань економічного розвитку не підтримав оновлену програму дій уряду та рекомендував Раді визначитися щодо документа шляхом голосування.

Ви хочете дізнатися більше?

Протести, самогубства і тонни викинутої продукції. Чи підтримує держава фермерів?

Поки чиновники говорять про сприяння фермерам, багато хто з них опинився на межі виживання. Що не так з державною підтримкою невеликих сільгоспвиробників і як це виправити?

Державні перевірки від А до Я: як бізнесу пережити прихід інспектора. Інструкція

Підприємці з острахом чекають на кожен візит інспектора. Вони не розуміють, що станеться та як діяти, коли контролери постукають в двері. EasyBusiness розробив порадник, який допоможе пережити перевірку будь-якого ревізора.