McDonald's планує поступово відкривати зали своїх закладів у США

Вівторок, 21 квітня 2020, 20:48
 

McDonald's з наступного тижня почне поступово відкривати зали своїх точок в США на тлі скасування обмежень у деяких штатах, введених через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Голова американського підрозділу McDonald's Джо Ерлінгер заявив, що компанія вживатиме заходів соціального дистанціювання в ресторанах, які в більшості своїй працюють в форматі drive-through і пропонують їжу на винос.

"Ми будемо діяти повільно і обачно", - сказав Ерлінгер.

Реклама:

Власники франшизи McDonald's, яким належить близько 95% ресторанів мережі в США, будуть співпрацювати з компанією і місцевою владою при розробці планів відкриття залів для відвідувачів, повідомила Вікі Ченселлор, яка керує закладами McDonald's в Атланті, штат Джорджія.

Губернатор штату Джорджія республіканець Браян Кемп раніше заявив, що має намір вже на цьому тижні починати скасування обмежень на економічну діяльність, введених в зв'язку з поширенням коронавірусу.

Дії Кемпа збігаються з першою фазою висунутого президентом США Дональдом Трампом минулого тижня плану "відкриття Америки". Він передбачає 14-денне зниження кількості випадків COVID-19. У Джорджії в понеділок спад спостерігався шостий день поспіль.

Читайте також: Ефект кризи буде відчуватись до 2025 року, але це не страшно: 10 важливих "інсайдів" від представника МВФ Владислава Рашкована

Нагадуємо:

Міністр фінансів США Стівен Мнучін заявив, що американська економіка оговтається від пандемії коронавірусу через кілька місяців.

Міністерство фінансів США збирає заявки від малого бізнесу для виплати понад 1,8 мільярди доларів за новою програмою захисту оплати праці.

Сенат США прийняв законопроєкт про виділення $2,2 трильйони для стимулювання економіки через пандемію коронавірусу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: