У Харкові вночі знову горів "ТЦ Барабашово" Фельдмана

Четвер, 16 квітня 2020, 11:36

Вночі 16 квітня горів "ТЦ Барабашово", довколо якого раніше відбувалися сутички щодо будівництва нової дороги, повідомляється про пошкодження на площі 200 кв.м

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Харківській області

Рятувальники повідомляють, що на момент їх прибуття у двоповерховому торгівельному павільйоні горіли товари господарчого вжитку на площі 200 кв.м. та були пошкоджені вікна суміжного павільйону. 

У гасінні пожежі брало участь 11 відділень рятувальників на автоцистернах. Всього задіяні близько 60 чоловік особового складу.

Пожежу було ліквідовано о 04:31. Причина загорання та збитки наразі встановлюється. 

Нагадуємо:

Довкола "Барабашово" тривають суперечки щодо будівництва нової дороги, яка зруйнує значну частину торговельних павільйонів. 

Нещодавно між підприємцями та комунальниками (разом з охороною агенцією) відбулися сутички, які призвели до загорання в'їздної арки до ринку.

ЗМІ пов'язують конфілкт між мерією та адміністрацією ринку з особистими стосунками мера Генадія Кернеса та власника ринку нардепом ОПЗЖ Олександром Фельдманом, який нещодавно заявив, що балотується на вибори міського голови.

У 2008-му році на ринку стався крупний підпал, який у Фельдмана назвали "спланованим терактом", міська влада (мер Михайло Добкін) тоді заявила, що підпал був вигідний самим власникам.

Економічна правда