ucode — нова освітня IT-програма, розроблена у партнерстві з UNIT Factory. Як подати заявку

Четвер, 5 березня 2020, 09:30

В Україні стартує нова освітня IT-програма ucode на базі UNIT Factory. Її ініціаторами виступили UFuture та InSoft Partners. 

Сама програма розроблена на основі методики Challenge Based Learning, що її ініціювала компанія Apple та яка застосовується в Apple Developer Academy. 

В процесі студенти опанують мови програмування Java та  C++ , працюватимуть над створенням власного продукту (в команді, або ж самостійно), а також спілкуватимуться з топовими IT-спеціалістами. 

Під час навчання студенти знаходять рішення для реальних проблем, вчаться працювати в команді та напрацьовують портфоліо. Після навчання всім гарантоване працевлаштування. 

Програма розпочнеться 30 березня в Києві та Харкові на території партнерських локацій UNIT Factory. Навчання триватиме 16 місяців та відбуватиметься у 4 етапи, кожен з яких має окрему вартість.

  • 1 етап (основи програмування): 6200 грн в Києві та 4000 грн в Харкові,
  • 2 етап (вивчення мови С): 11 000 грн в Києві та 8600 грн в Харкові,
  • 3 етап(С++, Web, Java, IoT): 13 500 грн в Києві та 11 000 грн в Харкові,
  • Big Challenge (розробка власного проєкту чи стартапу): 12 250 грн в Києві та 9800 грн в Харкові.

Приєднатися до програми можуть усі охочі, віком від 17 років та рівнем англійської мови не нижче Intermediate, незалежно від рівня освіти та професії. Перший набір програми розраховано на 400 студентів.