Верховна Рада розгляне законопроєкт про підтримку постраждалих галузей бізнесу

Неділя, 29 березня 2020, 10:00
 

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що на позачерговому засіданні Верховної Ради буде розглянуто законопроєкт про підтримку найбільш постраждалих галузей бізнесу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

"Зараз фіналізується і, я думаю, скоро буде зареєстрований компромісний законопроект від більшості фракцій і груп. Він стосується економічної підтримки найбільш постраждалих бізнесів. Це якраз туристична галузь, малий бізнес - ті, які страждають у першу чергу", - заявила Кравчук.

Документом, за словами депутата, надаються різні податкові пільги.

Реклама:

"Там будуть податкові пільги, зокрема окремий пункт, який стосується спиртової галузі, щоб виробники антисептиків отримали послаблення стосовно акцизу до 31 травня цього року, попередньо", - відмітила заступник голови фракції "Слуга народу".

Нагадуємо:

17 березня Верховна Рада прийняла у цілому законопроєкт №3220 щодо підтримки підприємців у період карантину через коронавірус.

18 березня Володимир Зеленський підписав закони, спрямовані на протидію поширенню коронавірусу, зокрема, - щодо підтримки платників податків та щодо доступності лікарських засобів і медичних виробів.

Читайте також:

Не чекайте хороших новин: як карантин впливає на бізнес в Києві

"Карантинні пільги" для бізнесу: якою є справжня ціна перерви на пандемію

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: