Еліт-Таксі: нелегали на ринку вигадують нові схеми

Понеділок, 3 червня 2019, 07:13

PROMOTED

Розрекламовані гучні заяви в ЗМІ деяких "сервісів таксі" про впровадження технічних нововведень в їх роботі, зокрема, про можливість безготівкового розрахунку за надання послуг, викликають подив. З таким же пафосом можна анонсувати нову послугу - оснащення автомобіля-таксі запасним колесом!

Можливість вибору способу оплати на розсуд клієнта це невід'ємна складова сервісу надання послуг перевезення пасажирів на таксі, а не супер-досягнення або ноу-хау.

Сьогодні безготівковими системами розрахунку вже нікого не здивуєш, але все ж є компанії, які роблять з цього сенсацію. Тим більше викликає здивування заяви деяких сервісів, що надають послуги з перевезення пасажирів на легковому транспорті про те, що в вік сучасних цифрових технологій вони впроваджують "нову" послугу. І подібні новини видаються за серйозне розширення послуг сервісу, які мають на увазі додаткову можливість стягувати з клієнтів кошти.

"Ми не робимо піар на комфорті наших пасажирів. Адже робота легальної Служби таксі і полягає в тому, щоб клієнт з усіма зручностями зробив свою поїздку з пункту А в пункт Б. А це як раз і має на увазі зручний розрахунок за поїздку, застрахованого авто і всіх пасажиромісць, технічно справного автомобіля, ліцензованого перевізника ну і звичайно ж робочого кондиціонера. Чи можливо, скоро новини і на цьому робитимуть? " - розповідає керівник служби "Еліт-Таксі" Анна Староватова.

Нагадаємо, що компанія вже давно впровадила можливість для власних клієнтів розраховуватися за поїздки банківськими картами або ж картами Visa і Mastercard, які підтримують безконтактну технологію PayPass в автомобілях Служби. Більш того, для власників смартфонів на базі iOS і Android підтримується оплата за технологією NFC через сервіси Apple Pay і Google Pay відповідно. Але, дані можливості сприймаються, як зрозумілий розвиток компанії, що піклується про зручність своїх клієнтів. І це не дивно, оскільки 21 рік бездоганної якості послуг на ринку таксі Києва покладає на компанію певні зобов'язання діяти саме таким чином, про що багато хто забуває в погоні за уявної сенсацією в своїх численних заявах.