Новини 6 травня: Про держборг, новий позов Коломойського та скандал в "Укравтодорі"

Понеділок, 6 травня 2019, 20:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про ціни на цибулю. Ціни на цибулю в країнах Центральної Азії різко зросли через збільшення рівня попиту на продукцію з Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, а також країн Євросоюзу.

Про новий позов Коломойського. Центральний апеляційний госпсуд 2 травня відкрив провадження за апеляційною скаргою ТОВ "Арлан", кінцевими бенефіціарами якого є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, на рішення госпсуду Дніпропетровської області від 13 лютого за позовом Нацбанку про звернення стягнення предмета іпотеки.

Про скандал в "Укравтодорі". Призначений координатором роботи з дорожнього будівництва начальник відділу контролю та документального забезпечення "Укравтодору" Богдан Юлик не мав відношення до скандального "поділу" автодоріг в Тернопільській області на відрізки по 40 метрів.

Реклама:

Про держборг. За підсумками першого кварталу 2019 року співвідношення державного боргу України до ВВП знизилося до 59%.

Про зіпсовану нафту. Російська Федерація має збільшити прокачування нафти в наступні звітні періоди до кінця цього року в рахунок недопоставлених у квітні обсягів через зіпсовану хлоридами нафту.

Про Трампа та Китай. Торги на фондових ринках материкового Китаю закрилися падінням основних індексів після заяви президента США Дональда Трампа про плани з 10 травня підвищити мита на китайські товари.

Ви хочете дізнатися більше?

"Тестовий" 5G в Україні: коли, за чий кошт і кому це потрібно

Мінінфраструктури хоче покрити українські магістралі 5G-мережею. Що за цим стоїть: впровадження передових технологій, особистий PR міністра Володимира Омеляна чи фундамент для насильного продажу мобільним операторам частот?

Обережно, фейк: чому в Україні найчастіше підробляють чорну ікру

Одним з найпопулярніших фальсифікатів є чорна ікра. Близько 45% відібраних зразків на українському ринку виявились підробкою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!