Новини 17 травня: Про нову податкову, позов проти Порошенка та 5G

П'ятниця, 17 травня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про нову податкову. Державну фіскальну службу перевели у статус припинення, що є обов'язковим під час реорганізації шляхом поділу, однак вона продовжуватиме реалізовувати повноваження до створення Державної митної служби та старту роботи вже створеної Державної податкової служби.

Про "брудну" нафту. Транзитні прокачування російської нафти з Білорусі в напрямку України припинені через відсутність в Україні вільних резервуарів для відкачування "брудної" нафти.

Про сонячну енергію. Народний депутат України Вікторія Войціцька закликала президента України Петра Порошенка ветувати закон, який скасовує "зелені" тарифи для усіх дрібних домашніх наземних СЕС.

Реклама:

Про позов проти Порошенка. Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до топ-чиновників та президента Петра Порошенка про заборону для них після проведення парламентських та президентських виборів виїзду з України.

Про 5G. Президент Петро Порошенко підписав указ, який визначає графік запуску зв'язку п’ятого покоління в Україні у 2020 році.

Про ОЗДП. 16 травня Міністерство фінансів погасило перший випуск облігацій зовнішньої державної позики під гарантію США, сума платежу становила понад 1 млрд доларів.

Ви хочете дізнатися більше?

Скільки повинні заробляти державні топ-менеджери

За що керівникам найбільших державних підприємств платять великі гроші і чому заміна топ-менеджерів може коштувати дорожче.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!