Новини 15 травня: Про ембарго на російські товари та розплату Коломойського

Середа, 15 травня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про макроекономічний прогноз. 15 травня Кабінет Міністрів схвалив розроблений Мінекономрозвитку Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2020-2022 роки, який передбачає два варіанти макроекономічних показників.

Про оновлення ДФС. Кабінет міністрів звільнив двох виконуючих обов’язки заступників голови Державної фіскальної служби - Віктора Кривіцького та Євгена Бамбізова.

Про заробіток кур’єрів Glovo. У сервісі доставки Glovo стверджують, що їхні кур'єри у Києві можуть заробити 20 тисяч гривень на місяць і більше, працюючи вісім годин на день.

Реклама:

Про ембарго на російські товари. Кабінет міністрів поповнив перелік російських товарів, заборонених до ввезення в Україну.

Про розплату Коломойського. Експертка з банківської діяльності команди Володимира Зеленського Вікторія Страхова розповіла про варіант із взаємозаліком "націоналізованих грошей" екс-власників Приватбанку та непогашених кредитів, виданих їхнім же компаніям.

Про брудну нафту. "Укртранснафта" і російська "Транснєфть" узгоджують договір про компенсацію витрат за проведення нестандартних робіт із витіснення некондиційної нафти з нафтопроводу "Дружба".

Ви хочете дізнатися більше?

Правда про Glovo: коли окупиться, який середній чек, що заробляють кур'єри і ресторани

Cервіс Glovo в Україні зростає безпрецедентними темпами. Чим країна здивувала його творців, чи заробляють кур'єри 30 тис грн на місяць, чому компанія "в мінусі" і на яких умовах працює з ресторанами — в інтерв'ю з її керівником Дмитром Расновським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!