У Glovo розповіли, скільки можуть заробити кур'єри

Середа, 15 травня 2019, 14:02
 

У сервісі доставки Glovo стверджують, що їхні кур'єри у Києві можуть заробити 20 тисяч гривень на місяць і більше, працюючи вісім годин на день.

Про це розповів керівник українського офісу Glovo Дмитро Расновський в інтерв'ю ЕП.

"Кур'єри, які працюють вісім годин на день, можуть зробити в Києві 20 тис. грн на місяць і більше. У Харкові, Одесі, Львові - менше. Є кур'єри зі своїм транспортом, у них є витрати на бензин, тому з цих 20 тис. у них залишається менше", - сказав Расновський.

"Всього у нас 5 тис кур'єрів. За березень 2019 року близько 5 тис кур'єрів здійснили хоча б одну поїздку", - назвав він кількість кур'єрів.

Реклама:

За його словами, піших кур'єрів - меншість, зате вони дуже корисні взимку.

"Піших залишилося 5-10%, їхня кількість скорочується. Піші кур'єри допомогли нам пережити зиму. Думаю, що і в наступну зиму у нас будуть піші кур'єри", - сказав Расновський.

"Щоб доставляти на великі радіуси з високою швидкістю, нам, перш за все, потрібні мопеди. Машини нам теж потрібні - для великих замовлень у спальних районах, де немає пробок", - пояснив керівник Glovo.

Він розповів, що компанія ставить завдання доставляти замовлення не більше, ніж за 45 хвилин.

"Процес доставки складається з двох частин: ресторан повинен швидко приготувати замовлення, кур'єр повинен доставити замовлення за час, що залишився. Зазвичай до кур'єра найменше питань. Ми хочемо задовольнити дедалі більшу кількість користувачів, тому розширюємо радіуси. Команда працює над тим, щоб створити таку інфраструктуру, яка дозволить доставляти до 45 хвилин", - сказав Расновський.

Якщо замовлень більше, ніж можуть обслужити кур'єри, компанія пропонує іншим кур'єрам підключитися і взятися за замовлення.

"У нас є різні інструменти залучення, мотивації. Це можуть бути флеш-бонуси. Це можуть бути просто комунікації про відкриті слоти та доступний час роботи", - пояснив операційний менеджер Glovo Артем Копанев.

Також у Glovo розповіли, на яких умовах працюють з ресторанами.

Повний текст інтерв'ю читайте за посиланням: Правда про Glovo: коли окупиться, який середній чек, що заробляють кур'єри і ресторани

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: