Новини 13 травня: втручання Порошенка в справу Приватбанку, інвестиції Mastercard в проект українців

Понеділок, 13 травня 2019, 21:00
 

Про втручання Порошенка в справу Приватбанку. Генпрокуратура розслідує факт можливого втручання президента України, глав Мін'юсту та НБУ в діяльність судів у справі Приватбанку.

Про інвестиції Mastercard в проект українців. Міжнародна платіжна система Mastercard інвестувала у британський фінтехпроект Koto, який належить співзасновникам Monobank.

Про борги ФОПів за ЄСВ. У команді Зеленського хочуть списати з ФОП 7 мільярдів боргу за єдиний соціальний внесок, але у реальності цього боргу не існує - загальний податковий борг ФОП становить лише 2 мільярди гривень.

Про український автопром. Українські заводи у квітні випустили 139 одиниць транспортних засобів — таким чином вітчизняний автопром відстав від свого квітневого результату річної давності майже на 80%.

Реклама:

Про нове розслідування в "оборонці". Державне бюро розслідувань здійснює досудове розслідування за фактом розтрати службовими особами державного підприємства "Спецтехноекспорт" державних коштів в сумі 198 мільйонів гривень, які були сплачені на рахунки фіктивних підприємств.

Ви хочете знати більше?

 

Дорожче за золото. Чому зростає попит на паладій

Ціни на рідкісний дорогоцінний метал б'ють рекорди. Яке відношення до цього мають виробники автівок, і чи можна видобувати паладій в Україні?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!