"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини вихідних: схеми з ФОП-ами, підтримка авіакомпаній та розтрати в УЗ

Неділя, 12 травня 2019, 19:00
 

Про стрес-тестування банків. Нацбанк почав проведення другого етапу оцінювання стійкості банків – опрацювання результатів аналізу якості активів банків, підтверджених зовнішнім аудитом.

Про схеми з ФОП-ами. Глава Державної податкової служби Сергій Верланов назвав зловживанням ситуацію, коли великі компанії використовують для ведення бізнесу схему з фізособами-підприємцями.

Про підтримку авіакомпаній. Міністерство інфраструктури шукає недискримінаційний механізм держпідтримки українських авіакомпаній, які змушені облітати територію Росії при здійсненні рейсів на східних напрямках.

Про "дочку" Wizz Air в Україні. Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air відкриє "дочку" в Україні цього року.

Реклама:

Про відновлення транзиту нафти. 11 травня АТ "Укртранснафта" відновила транзит нафти європейським споживачам по магістральному нафтопроводу "Дружба".

Про розтрату в УЗ. "Укрзалізниця" виявило неправомірне нарахування виплат працівникам вагонної дільниці станції "Київ-Пасажирський" у 2018 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: