Новини 24 квітня: ціни на газ, новий Приват24, відключення гарячої води

Середа, 24 квітня 2019, 21:00

Про ціни на газ. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що зниження ціни на газ на 300 гривень з 1 травня може бути не останнім.

Про новий Приват24. Приватбанк уточнив терміни перезапуску нової версії Приват24 без використання цифрового ядра Corezoid, розробленого до націоналізації.

Про конкуренцію МАУ з Wizz та Ryan. Після заходу в Україну Ryanair авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" перейшла на гібридну модель і поки явно конкурує за цінами з лоукостами.

Про відключення гарячої води. "Київтеплоенерго" 22 квітня розпочало щорічні гідравлічні випробування, під час яких тимчасово припиняється подача гарячого водопостачання.

Про газ для промисловості. "Нафтогаз України" оприлюднив цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 травня 2019 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання. Ціни зросли.

Ви хочете знати більше?

Києву знадобиться третій аеропорт — інтерв'ю з гендиректором "Борисполя"

Павло Рябікін розповів, що чекає на авіакомпанію Ігоря Коломойського, коли "Бориспіль" обслужить 50-мільйонного пасажира, навіщо Києву третій аеропорт і чи може МАУ конкурувати з Ryanair та WizzAir.(рос)

Монетизація комунальних субсидій та пільг: що далі

Мінсоцполітики зробило наступний крок з монетизації житлових субсидій: запровадило монетизацію пільг. Що саме змінив уряд, і які ризики містить пропонована схема.