"Більше семи цифр до коми" — Коболєв про свою зарплату

Понеділок, 4 березня 2019, 16:02
 

Глава НАК "Нафтогаз Україна" Андрій Коболєв відмовився називати точну суму своєї заробітної плати, уточнив лише, що в ній більше семи цифр після коми.

Так Коболєв відповів на відповідне питання під час програми "Рандеву" на 5 каналі, повідомляє "Ліга.Фінанси".

Відмову назвати точну суму глава Нафтогазу мотивував корпоративними правилами.

"Не можу це коментувати, оскільки ця інформація є конфіденційною. У нас в Нафтогазі є правило — не коментувати індивідуальну зарплату людини", — сказав він, додавши, що за "українськими мірками вона велика".

Реклама:

Також Коболєв розповів, що не заповнює електронну декларацію, тому що  знаходиться за межами дії відповідного законодавства.

"Можу сказати, що моя місячна зарплата у цифровому вигляді —  це більше семи цифр після коми. А скільки точно — можна рахувати", —  додав він.

Нагадаємо, у січні поточного року прем'єр-міністр Володимир Гройсман запропонував наглядовій раді Нафтогазу переглянути контракти з керівництвом і виключити з них "захмарні зарплати".

У відповідь Коболєв заявив, що тема його зарплати отримала "політичне забарвлення" і пообіцяв до кінця року віддавати весь дохід на благодійність.

Раніше повідомлялося, що наглядова рада НАКу вирішила продовжити контракт із Коболєвим і встановити його місячний оклад у розмірі 2,08 млн гривень.

Пізніше Гройсман заявив, що Кабмін не приймав ніяких рішень щодо укладення нового контракту з менеджментом Нафтогазу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: