У "Богдані" Гладковського відреагували на "таємні" контракти з Міноборони

Середа, 27 лютого 2019, 12:50

У корпорації "Богдан" заявили, що деталі контрактів з Міністерством оборони, які виконуються під грифом державної таємниці, не можуть бути розкриті для суспільства та засобів масової інформації.

Про це повідомляє прес-служба корпорації.

"Всі контракти, що стосуються саме військової техніки, а не товарів подвійного використання, виконуються під грифом державної таємниці, а їх розкриття суворо карається законом. Тому компанія не має права розкривати відомості про кількість техніки та її номенклатуру за контрактом", - зазначив прес-секретар корпорації "Богдан" Сергій Красуля.

Він нагадав, що минулого року, в рамках виконання Державного оборонного замовлення, компанія достроково виконала контракт на постачання Міноборони партії санітарних машин і передала партію нових вантажних автомобілів Богдан 6317.

Реклама:

Цього року компанія підписала нові контракти із Міністерством оборони на постачання оновлених санітарних машин "Богдан 2251" та вантажівок "Богдан 6317" до Збройних сил України.

Рекомендуємо почитати: Молодший партнер президента: що відомо про бізнес Олега Гладковського

Нагадуємо:

На початку лютого державне підприємство "Укроборонсервіс", яке входить в структуру концерну "Укроборонпром", заплатило Автоскладальному заводу №2 компанії "Богдан Моторс" 34,4 мільйона гривень за "вироби" на виконання договору з Міноборони.

Що саме купує "Укроборонсервіс" не вказано.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: