Новини дня: про розширення бізнесу Косюка, облгази Фірташа та автономери

Понеділок, 18 лютого 2019, 21:00

Про що всі говорять сьогодні?

Про розширення бізнесу Косюка. Агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" отримав дозвіл словенського антимонопольного органу - Агентства з захисту конкуренції на придбання словенської компанії Perutnina Ptuj.

Про облгази Фірташа. Державна регуляторна служба надала дозвіл на проведення позапланових перевірок 20 операторів газорозподільних систем.

Про автомобільні номери. В Україні стало можливим зареєструвати номерні знаки за іншим автомобілем або передати їх у власність іншому водієві в будь-якому Сервісному центрі МВС.

Про війну проти ФОПів. Мета змін до Кодексу законів про працю, якими уряд хоче "прикрити" схему з працевлаштуванням ФОПів, - легалізація трудових відносин.

Про Гройсмана і олігархів. За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, на рішення Кабінету міністрів впливає середній бізнес, а не олігархи.

Про маніпуляції "Газпрому". Якщо Кремль не зможе отримувати майже 30 мільярдів євро, які зараз отримує за газ, що йде транзитом через Україну, то він почне "іншу логіку втручання".

Ви хочете знати більше?

Підприємцям тут не місце: навіщо Кабмін оголосив війну ФОПам

У Мінсоцполітики хочуть "прикрити" схему з працевлаштуванням фізосіб-підприємців. Які у чиновників справжні цілі та хто найбільше від цього постраждає.