Пасажири експресу до "Борисполя", які запізнюються на літак, проходитимуть спрощену реєстрацію

Четвер, 14 лютого 2019, 16:00
 

Пасажири Kyiv Boryspil Express, які через затримки експресу запізнюватимуться на рейс, будуть проходити спрощену процедуру реєстрації на літак.

Про це розповів керівник філії "Південно-Західна залізниця" Роман Веприцький в інтерв’ю "5 каналу".

"У нас ("Укрзалізниці" – ред.) з аеропортом є договір, за яким пасажири, що запізнюються на рейс, будуть проходити спрощену процедуру реєстрації на літак. У нас був випадок, коли ми ненадовго зупинилися, повідомили до аеропорту прізвища пасажирів, які запізнювались. Їх там зустріли, провели, і вони спокійно полетіли", – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо:

Реклама:

За даними "Укрзалізниці", з 30 листопада 2018 року по 30 січня 2019 року потяги "Київ Бориспіль експрес" перевезли між аеропортом Бориспіль і вокзалами Києва понад 105 тис. пасажирів, виконавши 3 275 рейсів.

Середнє завантаження становило близько 32 осіб.

Статистика "Укрзалізниці" показує, що найбільше пасажирів вибирає "Київ Бориспіль Експрес" в понеділок, середу, п'ятницю та неділю, а пік перевезень знаходиться в інтервалі між 17:00 і 20:00.

Крюківський вагонобудівний завод розробив концепцію гібридного електропоїзда, який зможе курсувати на таких неелектрифікованих ділянках залізниці як "Київ — аеропорт Бориспіль".

Рухомий склад, який нині використовується на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.

Рекомендуємо почитати: Чи потрібен Києву "Повітряний експрес"? Досвід десяти європейських столиць

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: