Новини дня: про багатіючого Ахметова та пасажирські перевезення на гелікоптерах

П'ятниця, 1 лютого 2019, 21:15

Про штраф банку Тігіпка. НБУ наклав штраф на Універсал Банк в розмірі 14,38 мільйона гривень за фінансові операції з переказу коштів, які містять ознаки відмивання. У банку кажуть, що це було в період володіння колишніх акціонерів і менеджменту.

Про багатіючого Ахметова. З початку року статки бізнесмена Ріната Ахметова зросли на 830 млн доларів та станом на 1 лютого становили 6,04 млрд доларів.

Про неефективну державу. Державні сільгосппідприємства генерують менше доданої вартості, чистого прибутку та виручки в порівнянні з приватними.

Про пасажирські перевезення на гелікоптерах. В Одеській області планують налагодити пасажирські перевезення на гелікоптерах між деякими обласними центрами і курортами Затока, Буковель та Трускавець.

Про Нафтогаз. Лондонський міжнародний арбітражний суд наказав НАК "Нафтогаз України" виплатити кіпрським акціонерам "Укрнафти" Ігоря Коломойського близько 97 млн ​​грн.

Ви хочете знати більше?

Як почати продавати на eBay і виводити гроші через PayPal

Як торгувати на відомому інтернет-аукціоні, як зареєструватися, що продавати, і скільки можна заробити, а також як приймати платежі за допомогою PayPal

Стартап — торгова марка — патент. Як захистити бізнес-ідею і не розоритися

Ви вирішили створити і запатентувати стартап. Як зареєструвати торгову марку в Україні, ЄС і США і захистити інтелектуальні права. Відповідь — у статті. (рос)