OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 8 жовтня 2018, 21:00

Про що всі говорили сьогодні?

Про гроші на гарячу воду. Міністерство фінансів та Державна казначейська служба перерахували 729,56 мільйона гривень додаткової субвенції для погашення різниці в тарифах з метою відновлення у Києві безперебійного постачання теплової енергії.

Про ціни на бензин. Ряд великих мереж АЗС 8 жовтня підвищили ціни на бензин і дизельне пальне в межах 20-70 копійок за літр.

Про Нобелівську премію з економіки. Нобелівський комітет присудив премію Шведського національного банку пам'яті Альфреда Нобеля з економіки американцям Вільяму Нордхаусу і Полу Ромеру.

Реклама:

Про продаж великих об’єктів Приватбанку. Приватбанк оголосив конкурс з відбору міжнародних та українських компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу низки великих об’єктів, що перебувають на балансі банку.

Про багатомільйонний контракт президентської "Кузні". 1 жовтня завод президента Петра Порошенка "Кузня на Рибальському" отримав 22,9 млн гривень передплати за ремонт двигунів військового корабля.

Про повернення радарів. З 8 жовтня в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam.

Хочете знати більше?

 

Чи потрібен Україні закон про криптовалюту і чи буде він працювати

В Україні хочуть обкласти 5-відсотковим податком операції з криптовалютою і процес її видобутку. Що думають про це учасники ринку?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!