"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 22 жовтня 2018, 21:00

Про що всі говорять сьогодні?

Про головну проблему "Нафтогазу". Погана платіжна дисципліна газзбутів, більшість з яких контролює група РГК Дмитра Фірташа, є загрозою для забезпечення запланованих надходжень у держбюджет від "Нафтогазу України".

Про секрет "Кузні" Порошенка. Військова частина А0456 військово-морських сил України засекретила багатомільйонну угоду з ремонту корабельних двигунів, укладену у вересні з заводом президента Петра Порошенка "Кузня на Рибальському".

Про перейменування шампанського. Українські винороби висловили спільну позицію, яка узгоджується з діями уряду в частині виконання положень угоди про ЗВТ Україна-ЄС в питанні заміни найменувань продукції.

Реклама:

Про євробонди. Україна планує розмістити 10-річні єврооблігації, номіновані в доларах.

Про "євробляхи". Верховний суд визнав законним користування автомобілем з іноземною реєстрацією, який ввезений в Україну з метою транзиту.

Про "стабільний" прогноз для України. Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's Global Ratings підтвердило довгострокові і короткострокові суверенні кредитні рейтинги України за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті на рівні "В-/В".

Ви хочете знати більше?

Зворотний бік стейка: метан, вуглець і нітрати

Щороку в атмосферу і воду скидаються сотні мільйонів тонн відходів, чверть з яких утворюється в агросекторі, п'ята частина — у тваринництві. Як промислове тваринництво впливає на навколишнє середовище та які є рішення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!