"Укрзалізниця" показала новий експрес Київ-Бориспіль

Понеділок, 22 жовтня 2018, 17:04
 
facebook.com/Kravtsov.Ev

Опубліковано фото нового дизельного поїзда "Укрзалізниці", який буде курсувати маршрутом київський вокзал - аеропорт "Бориспіль".

"Такі красені будуть курсувати з Центрального вокзалу до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", – написав на своїй сторінці у Facebook в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Він також повідомив, що загалом таких рейкових автобусів буде п’ять, чотири з них курсуватимуть на маршруті Київ-Пасажирський – Бориспіль-аеропорт, і один буде в резерві.

Реклама:

Ремонт рейкових автобусів Pesa, оновлення інтер’єру та фарбування кузовів вагонів "Укрзалізниця" здійснює власними силами, у локомотивному депо "Гречани".

Раніше фото нового дизельного поїзда "Укрзалізниці" потрапило у Мережу. Транспортний засіб пофарбовано в білий колір, а спереду в нижній частині - в жовтий.

 
@uz_fan / Websta

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль" залізничники вже побудували дві платформи з пандусами, звідки будуть відправлятися і куди прибуватимуть рейкобуси, які зв'яжуть повітряну гавань з Центральним залізничним вокзалом Києва.

На залізничному вокзалі столиці також ведуться роботи з облаштування нової платформи для прийому і відправки залізничних експресів в аеропорт "Бориспіль".

"Укрзалізниця" підготувала 5 рейкових автобусів, які їздитимуть за маршрутом Київ-Пасажирський - аеропорт "Бориспіль".

Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня.

Згідно з проектом будівництва, лінія буде прокладена від вокзалу "Київ-Пасажирський", через станцію "Видубичі" до терміналу D аеропорту "Бориспіль".

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.

Рекомендуємо почитати: Чи потрібен Києву "Повітряний експрес"? Досвід десяти європейських столиць

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: