В "Борисполі" побудували залізничні платформи для поїздів з Києва

Понеділок, 1 жовтня 2018, 16:50
 

В аеропорту "Бориспіль" залізничники вже побудували дві платформи з пандусами, звідки будуть відправлятися і куди прибуватимуть рейкобуси, які зв'яжуть повітряну гавань з Центральним залізничним вокзалом Києва.

Про це повідомляє видання avianews.

 

Платформи знаходяться приблизно в 200 метрах від виходу з терміналу D. Чи буде перехід між залізничною станцією і терміналом критим, поки невідомо.

Нагадаємо, що на залізничному вокзалі столиці також ведуться роботи з облаштування нової платформи для прийому і відправки залізничних експресів в аеропорт "Бориспіль".

Реклама:

На вокзалі реконструюють платформу біля колії №14. Нове будівництво ведеться тільки з західного боку платформи. Тут вже зняли стару бруківку і наразі проводяться земляні роботи.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" підготувала 5 рейкових автобусів, які їздитимуть за маршрутом Київ-Пасажирський - аеропорт "Бориспіль".

Як повідомлялося, будівельники звершили укладання колії для залізничного експресу до аеропорту "Бориспіль".

Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня.

Згідно з проектом будівництва, лінія буде прокладена від вокзалу "Київ-Пасажирський", через станцію "Видубичі" до терміналу D аеропорту "Бориспіль".

Рухомий склад, який буде використовуватися на лінії – 11 поїздів PESA 620м на 91 місце та 2 поїзди PESA 630м на 192 місця.

Рекомендуємо почитати: Чи потрібен Києву "Повітряний експрес"? Досвід десяти європейських столиць

Чемодан — вокзал — Бориспіль: чи потрібен Києву "Повітряний експрес"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: