OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ

Понеділок, 15 жовтня 2018, 18:20

Про що всі говорили на вихідних?

Про невгамовного Курченка. Бойовики ОРДО передали "Докучаєвський флюсо-доломітний комбінат", що входить до складу "СКМ" Ріната Ахметова, компанії "Внєшторгсервіс", пов'язаній із олігархом-втікачем та "бухгалтером сім'ї Януковича" Сергієм Курченком. 

Про щедрого Насірова. При Насірові "Богдан Моторс" партнера Порошенка Гладковського отримав розстрочень на загальну суму 8,4 млн гривень.

Про ще одну "зелену" перемогу. Ізраїль планує заборонити всі бензинові та дизельні автомобілі з 2030 року та повністю скасувати податки на електромобілі.

Про скорочення виробництва найбільш експортованого Україною продукту. Виробництво соняшникової олії протягом 2017-2018 маркетингового року скоротилося на 13,6%.

Про списання Києву штрафів та пені. Мирова угода з НАК "Нафтогаз України" передбачає, що КП "Київтеплоенерго" стає правонаступником лише тих боргових зобов'язань, які мають джерела для компенсації.

Про "страшний саботаж". Впровадження закону щодо оптимізації здійснення контрольних процедур під час переміщення товарів через митний кордон України та законодавчого запровадження механізму "єдиного вікна" на митниці на даний момент саботується.

Про рекордний видобуток нафти. У третьому кварталі обсяг світової пропозиції нафти досяг 100,3 млн барелів на добу.

Ви хочете знати більше?

Як продати готовий бізнес

Що треба знати, щоб успішно продати бізнес.

Виноробня Château de Lacarin. Як на Одещині святкують Свято врожаю

ЕП завітала на Свято Врожаю до винороба з Одещини Крістофа Лакарена.