"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 1 жовтня 2018, 21:00

Про банк Тігіпка, валютний ринок та "зелені міста"

 

Про банк Тігіпка. Національний банк звинувачує ТАСкомбанк у використанні "схем", які використовують конвертаційні центри.

Про валютний ринок. Національний банк констатував стабілізацію міжбанківського та готівкового валютних ринків у вересні.

Про "зелені" міста. Кам'янець-Подільський, Чортків, Житомир та Львів затвердили повний перехід на відновлювані джерела енергії до 2050 року.

Реклама:

Про платників податків. Кількість найбільших платників податків в Україні у 2019 році зросте на 136 компаній, або на 10% порівняно з 2018 роком, і становитиме 1,5 тис.

Про рекордний штраф Фейсбуку. Компанію Facebook можуть оштрафувати на 1,62 мільярда доларів через злам 50 мільйонів акаунтів.

Про арешт екс-міністра. Поліція Москви затримала колишнього міністра транспорту України Миколу Рудьковського, якого в Росії оголосили в розшук у справі про напад на російське посольство в Києві в 2014 році.

Про Насірова. "Богдан Моторс" Гладковського у 2016 році отримала розстрочку сплати грошового зобов`язання у сумі 1,6 мільйони гривень від керівника ДФС Насірова.

Ви хочете знати більше?

 

3D динозаври, ліпаки та Енріке Іглесіас : як супермаркети "полюють" на покупців

Супермаркет стає не просто майданчиком, де можна купити їжу і необхідні побутові товари, а й місцем, куди іноді приходять за настроєм. ЕП з’ясовувала, як еволюціонують програми лояльності рітейлерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!