OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 4 вересня 2018, 20:00

Про борг "Газпрому", ціни на газ та відключення води.

 

Про ціну на газ для населення. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав неминучим зміну ціни на газ для населення.

Про корупцію. Прокуратура Київщини спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції викрила на одержанні неправомірної вигоди виконувача обов’язків голови Державної служби геології та надр.

Про ринок борошна. На фоні глобальних макроекономічних змін і триваючих торгових конфліктів формуються зміни в структурі торгівлі продукцією з доданою вартістю, в тому числі борошном.

Реклама:

Про олігарха Фукса. Державна служба геології та надр без конкурсу збільшила ліцензійні ділянки для компанії "Іст Юроуп Петролеум" російського бізнесмена Павла Фукса.

Про ціни на цукор. Верховна рада прийняла в другому читанні законопроект щодо державного регулювання виробництва і реалізації цукру.

Про борг "Газпрому". Сума штрафних санкцій за невиконання "Газпромом" рішення міжнародного арбітражу оцінюється вже в 100 мільйонів доларів.

Про холодну воду. У деяких районах Києва 4-6 вересня відключать холодне водопостачання.

Ви хочете знати більше?

Сотні мільйонів доларів за дату щороку: як відкриті дані змінили Україну

Відкриті дані — це колосальне джерело можливостей в боротьбі з корупцією і потенціал для зростання економіки. Чому важливо підтримувати інтеграцію Open Data для прозорості державних трансакцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: