OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 27 вересня 2018, 21:00

Про нові правила паркування, логотип "Укрзалізниці" та пенсії.

Про індексацію пенсій. Автоматична індексація пенсійних виплат розпочнеться 1 березня 2019 року.

Про штрафи за паркування. 27 вересня набувають чинності нові правила фіксації і призначення штрафів за неправильне паркування транспортних засобів.

Про ціни на пальне. З 26 на 27 вересня ряд великих мереж АЗС підвищили ціни на бензин і дизельне пальне в межах 10-50 копійок за літр.

Про продаж заводу Порошенка. Група "ТАС" Сергія Тігіпка досягла попередньої домовленості про покупку ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському".

Про продаж ТРЦ Гулівер. "Ощадбанк" та "Укрексімбанк" продають на аукціоні права вимоги за кредитним договором на ТРЦ "Гулівер" в Києві за стартовою ціною 18,17 млрд гривень.

Про поїзд "чотирьох столиць". "Укрзалізниця" в рамках презентації нового логотипу показала, як виглядає так званий поїзд "чотирьох столиць".

Ви хочете дізнатися більше?

Допомогти місту. Як покарати "героя парковки" за допомогою смартфона

У четвер набуває чинності закон, покликаний впорядкувати паркування автотранспорту. Штрафуватимуть порушників не тільки поліцейські, а й спеціальні інспектори. Буде робота і для активних громадян.

Заступник голови НБУ Олег Чурій: Ми цілком можемо отримати транш МВФ у цьому році

Чи домовиться Україна про нову програму з МВФ? Як пауза у співпраці з фондом позначиться на золотовалютних резервах? Чи варто держбанкам розраховувати на докапіталізацію? Які фактори визначать темпи зростання кредитування? Про це ЕП поговорила із заступником глави НБУ Олегом Чурієм.