OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 18 вересня 2018, 20:00

Про долар по 30, ціни на газ та операційну систему iOS 12.

 

Про ціни на газ. Уряд України на переговорах з МВФ досяг принципової домовленості про поступове підвищення ціни газу до рівня імпортного паритету до 2020 року.

Про купівлю валюти онлайн. НБУ оприлюднив проект структури валютного регулювання, яке набуде чинності 7 лютого 2019 року разом з введенням в дію закону "Про валюту та валютні операції".

Про арешт акцій банків. Російський "Внєшекономбанк" закликав Україну вступити в переговори з врегулювання ситуації з арештом акцій української "дочки" — "Промінвестбанку".

Реклама:

Про долар по 30. Український бізнес закладає на 2019 рік вартість американського долара на рівні 30 гривень.

Про Приватбанк. Печерський районний суд Києва надав слідчим Генеральної прокуратури доступ до рахунків ряду компаній у справі Приватбанку.

Про операційну систему iOS 12. Apple випустила 17 вересня нову версію операційної системи iOS.

Ви хочете дізнатися більше?

Курсові гойдалки: як отримати вигоду від нестабільної гривні

Яким буде курс і як реагувати на його зміну — головні питання для бізнесу та населення. ЕП разом з банкірами, які працюють з віп-клієнтами, пояснює, які існують стратегії і як можна використати ситуацію.

Баг-хантинг: як білі хакери заробляють на чужих помилках

Хто такі білі хакери, навіщо вони шукають уразливості в комп'ютерних програмах, як бізнесу з ними "подружитися" і як стати білим хакером самому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!