"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 17 вересня 2018, 20:00

Про курс долара, нові купюри євро та Курченка

 

Про Курченка. "Младоолігарх"-втікач Сергій Курченко отримав під своє управління великі промислові активи на окупованій території Донецької області.

Про гелікоптери Авакова. На підтримку системи авіаційної безпеки протягом 2019-2021 років, яка складатиметься з французьких гелікоптерів Airbus, Міністерство внутрішніх справ просить додатково 600 млн гривень.

Про курс долара. Проект державного бюджету України на 2019 рік побудований на прогнозному курсі 29,4 гривні за долар на кінець 2019 року.

Реклама:

Про російські банки. Банки з російським державним капіталом подали касаційні скарги на рішення Апеляційного суду Києва про арешт їхніх акцій.

Про нові купюри "євро". Європейський Центральний банк продемонстрував зразки нових банкнот номіналом 100 євро і 200 євро. Дивіться фото.

Про Укрзалізницю. "Укрзалізниця" розглядає питання припинення курсування ряду приміських поїздів, заповнюваність яких становить до 20%.

Ви хочете знати більше?

 

Володимир Омелян: бути веселим блогером на утриманні в когось я не хочу

Володимир Омелян розповів ЕП, як буде реалізовуватися "Транспортна стратегія 2030", чим він займеться після роботи в уряді, та що зупинить багатомільярдні розкрадання в "Укрзалізниці".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!