"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українців навчили обслуговувати літаки Ryanair в Ірландії

П'ятниця, 14 вересня 2018, 16:45
 

Фахівці компанії "Aerohandling", яка обслуговує літаки в аеропорту "Бориспіль", пройшли навчання в тренувальному центрі Ryanair в Дубліні.

Про це повідомили ЦТС в хендлінговій компанії.

Навчання в Ірландії проходило 10 днів і включало в себе теоретичну і практичну частину зі здачею тестів з таких дисциплін як Passenger Service, Ramp Оperations, Load Сontrol, Station Management, Ticketing.

Вимога щодо проходження даного навчального курсу українськими фахівцями прописана в керівних документах авіакомпанії Ryanair.

Реклама:

За інформацією компанії "Aerohandling", крім вимог з безпеки, основна вимога, яку висуває ірландський лоукостер - оборот за 35 хвилин і чітка координація виробничих процесів.

"Прибирання повітряного судна виконує екіпаж. Всі процеси максимально автоматизовані. Специфічних вимог безліч (як і у кожної авіакомпанії). Специфіка прописана в керівних документах", - повідомили в компанії.

"Конкретну кількість задіяного персоналу при обслуговуванні кожного літака назвати не можна, тому що все залежить від завантаженості і специфіки рейсу. Від 5 до 10 осіб. Особливої відмінності щодо залучених ресурсів від інших авіакомпаній немає", - пояснили в компанії тонкощі організації технологічного процесу.

Компанія "Aerohandling" обслуговує МАУ, Lufthansa, Austrian, Swiss, Yan Air, Ryanair, Czech Airlines, Atlas Global, Georgian, AZAL та ін.

Також у компанії є досвід роботи з лоукостерами - вона обслуговувала Wizz Air під час закриття ЗПС на ремонт в "Жулянах".

"На сьогодні ми також є хендлінговим агентом Wizz в запасному аеропорту, яким для авіакомпанії є "Бориспіль", - уточнили в компанії.

Раніше повідомлялося, що схема наземного обслуговування авіакомпанії Ryanair в аеропорту "Бориспіль" передбачає пішу прогулянку від/до виходу з терміналу.

З повним переліком рейсів Ryanair з України можна ознайомитись за посиланням: Куди полетить Ryanair: список маршрутів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: