OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 29 серпня 2018, 20:00

Про зарплати, ціни на газ та курс гривні.

 

Про зростання зарплат. Реальна заробітна плата в Україні в липні 2018 року в порівнянні з липнем 2017 року збільшилася на 14,7%.

Про гроші МВФ. Національний банк очікує, що владі вдасться домовитися з Міжнародним валютним фондом про новий транш на 2 млрд доларів.

Про метро на Виноградар. КП "Київський метрополітен", що виступає замовником в тендері на будівництво ділянки лінії метро на Виноградар, призупинив торги в системі ProZorro через скаргу компанії "Будівельна компанія "Адамант" в АМКУ.

Реклама:

Про Ryanair. Найбільший європейський бюджетний авіаперевізник, 3 вересня запустить новий рейс - із Києва до Берліна.

Про курс гривні. Динаміка курсу гривні на міжбанку в останні дні визначається традиційними для кінця місяця відшкодуваннями бізнесу податку на додану вартість.

Про ціни на газ. Кабінет міністрів продовжив дію спеціальних зобов'язань із продажу природного газу за зниженою ціною до кінця вересня 2018 року.

Про нову структуру Приватбанку. 28 серпня 2018 року рішенням Наглядової Ради АТ КБ "Приватбанк" затверджено нову структуру та склад правління банку.

Ви хочете дізнатися більше?

Прибуткові слимаки. Як зробити бізнес на равликах

Сім'я львів'ян після невдалої вечері у грецькому ресторані вирішила вирощувати равликів. Багаторічне ходіння по муках дало плоди. Як вирощувати і заробляти на слимаках?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!