OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 22 серпня 2018, 20:00

Про дотації для Косюка, субсидії та Морську адміністрацію.

 

Про дотації для Косюка. ТОВ "Вінницька птахофабрика", яка входить до структури холдингу "Миронівський хлібопродукт" Юрія Косюка, 15 серпня отримала 187 мільйонів гривень бюджетних дотацій.

Про управління держборгом. Уряд ухвалив середньострокову стратегію управління держборгом на 2018-2020 роки.

Про субсидії. В Україні запустили в роботу державний реєстр субсидій.

Реклама:

Про земельний мораторій. 22 серпня вступає в силу рішення Європейського суду, згідно з яким мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення визнаний таким, що порушує права людини.

Про Одеську митницю. В. о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан відсторонив від посади начальника Одеської митниці Олександра Власова на період службового розслідування крадіжки 37 контейнерів з тканиною та іншими товарами.

Про Морську адміністрацію. 22 серпня Кабінет міністрів прийняв рішення про запуск Державної служби морського та річкового транспорту України.

Ви хочете дізнатися більше?

Електрика з поля і лісу. Як зробити біоенергетику вигідним бізнесом

Сектор біоенергетики потребує законодавчих змін і може створити додаткові можливості для сотень бізнесів, громад та мільйонів споживачів України.

Європейський суд визнав мораторій на торгівлю землею незаконним. Що далі?

Європейський суд визнав, що мораторій на торгівлю аграрною землею порушує права українців, і рекомендував виправити законодавство. Минуло три місяці. Віз і нині там.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!