OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 1 серпня 2018, 20:00

Про Коломойського, гарячу воду та порожню скарбницю.

 

Про Приватбанк. Олігарх Ігор Коломойський організував схему з виведення 2 мільярдів доларів з банку.

Про "Північний потік-2". Комерційний директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко заявив, що будівництво газопроводу "Північний потік-2", яке у липні почалося в Німеччині, можуть зупинити американські санкції або позиція Данії.

Про Бескидський тунель. З моменту запуску нового Бескидського тунелю через нього пройшли 1828 вантажних і 442 пасажирських і приміських потяги.

Реклама:

Про порожню скарбницю. Залишки коштів на Єдиному казначейському рахунку на початок серпня 2018 року знизилися до рівня січня 2014 року і становили 1,99 мільярда гривень.

Про гарячу воду. Влада Києва забезпечили роботу ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 за рахунок закупівлі газу у приватної постачальника.

Про наглядову раду "Укренерго". Відібрано кандидатури чотирьох незалежних членів наглядової ради НЕК "Укренерго" і одного представника уряду.

Про держбюджет. За підсумками шести місяців 2018 року доходи державного бюджету становили 449 млрд гривень, або 97,8% від запланованого.

Ви хочете знати більше?

Як в США будують "тризуби" для українців. Репортаж із заводу General Electric

ЕП побувала на заводі GE Transportation у США, де виробляють локомотиви різних моделей для залізниць багатьох країн. Усі секрети створення — у нашому репортажі.

Data-монстр з Львівщини: як Дрогобич навчився наповнювати бюджет з даних

Лідером із впровадження відкритих даних є Дрогобич Львівської області. Місто очолило рейтинг прозорості Transparency International Ukraine. ЕП з'ясувала, як відкриті сервіси допомагають заощаджувати кошти і наповнювати бюджет.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!