"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 6 липня 2018, 20:00

Про Cadillac Коболєва, євробляхи та "зелену" енергетику.

 

Про Cadillac Коболєва. Служба безпеки НАК "Нафтогаз України" підвищила ступінь заходів безпеки голови компанії Андрія Коболєва.

Про активи "Газпрому". Російський "Газпром" на вимогу суду за позовом "Нафтогазу України" розкрив інформацію про свої активи у Великобританії.

Про чисті тротуари. В Україні вводять заборону на встановлення тимчасових споруд, рекламних та інших конструкцій на пішохідних зонах тротуарів при проектуванні та реконструкції вулиць.

Реклама:

Про євробляхи. Для ввезення в Україну автомобілів на європейських номерах за кордон створені схеми за участю громадян України та громадян Білорусі.

Про пошуки нафти і газу. Науково-дослідне судно "Іскатель" начнет пошуки нафти і газу на Північно-західному шельфі Чорного моря.

Про ціни на газ. Уряд України продовжує переговори з Міжнародним валютним фондом щодо цін на газ.

Про "зелену" енергетику. Протягом останніх трьох років в українську альтернативну енергетику інвестували понад 1,1 мільярда євро.

Ви хочете знати більше?

Громадський транспорт for free. Чи стане в Україні проїзд безкоштовним

Десятки міст світу запроваджують безкоштовний проїзд у громадському транспорті, щоб зменшити забрудненість повітря та активізувати розвиток міст. Чи може Україна перейняти цей досвід?

Одинадцять причин вимкнути смартфон

Багато людей сприймають смартфон як частину себе. Це розлад, з яким треба боротися. Як це зробити?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: