OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 31 липня 2018, 20:00

Про Кримський міст, корупцію та курс гривні

 

Про Кримський міст. Євросоюз ввів санкції відносно шести компаній, які брали участь в будівництві Керченського моста.

Про приватизацію. Фонд державного майна провів перші конкурси щодо визначення інвестиційних радників для трьох об’єктів великої приватизації – ПАТ "Одеський припортовий завод", ПрАТ "Президент Готель" і ПрАТ "Індар".

Про платіжний баланс. У червні 2018 року платіжний баланс зведено з профіцитом у 23 мільйона доларів проти 266 мільйонів у травні цього року та 306 мільйонів доларів у червні 2017 року.

Реклама:

Про ГТС. НАК "Нафтогаз України" залучив консалтингову компанію PricewaterhouseCoopers до відокремлення оператора газотранспортної системи.

Про курс гривні. На девальвацію гривні протягом останніх тижнів вплинули перерахування дивідендів за кордон і вихід нерезидентів з ОВДП.

Про корупцію. Державна служба фінансового моніторингу нарахувала корупційних оборудок на 297,1 мільярда гривень за перше півріччя 2018 року.

Про валютний аукціон. Національний банк провів перший за півроку аукціон з продажу валюти і задовольнив заявки банків на загальну суму 28,1 мільйона доларів.

Ви хочете знати більше?

 

Що буде з цінами на газ, або Як МВФ і Кабмін випробовують один одного

До 1 вересня Кабін повинен визначитися, що робити з тарифами на газ. Часу лишилося обмаль. ЕП пояснює, чого хоче від уряду МВФ, і чому сторони ніяк не можуть домовитися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!