Три підприємства з переліку "великої приватизації" отримали інвестрадників

Вівторок, 31 липня 2018, 09:42

Фонд державного майна у понеділок, 30 липня, провів перші конкурси щодо визначення інвестиційних радників для трьох об’єктів великої приватизації – ПАТ "Одеський припортовий завод", ПрАТ "Президент Готель" і ПрАТ "Індар".

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, передає прес-служба уряду.

За його словами, "Одеський припортовий завод" до приватизації готуватиме компанія Pericles Global Advisory, "Президент Готель" та "Індар" – "Конкорд Консалтинг", яка входить до групи "Конкорд Капітал".

Міністр нагадав, що загалом у списку "великої приватизації" на цей рік знаходяться 23 об’єкти.

Реклама:

"Тож нам залишається ще для 19 підприємств обрати радників і розпочати процес їх підготовки до приватизації. Вже у вівторок, 31 липня, обиратимемо радників для наступних трьох підприємств – ПАТ "Об’єднана гірничо-хімічна компанія", ДП "Завод Електроважмаш" і ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська", - додав міністр.

Він наголосив, що приватизація цих підприємств, за одним виключенням, відбуватиметься за новим законом "Про приватизацію державного і комунального майна".

Нагадаємо, минулого тижня перший лот малої приватизації було виставлено на продаж в електронній системі ProZorro.Продажі.

Рекомендуємо почитати: Дешево і прозоро: в Україні стартує "мала приватизація"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!