OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 23 травня 2018, 21:00

Про санкції ЄС проти України, гарячу воду та кібератаку на фінал ЛЧ.

 

Про санкції ЄС проти України. Європейський союз може ввести економічні санкції проти України у разі непідписання багатосторонньої конвенції про усунення подвійного оподаткування.

Про гарячу воду. "Нафтогаз" відмовився підписувати договори на поставку газу з комунальним підприємством "Київтеплоенерго" через невирішене питання боргових зобов'язань "Київенерго" Ахметова на суму майже 5 мільярдів гривень.

Про Сбербанк. Російський Сбербанк має намір вчетверте спробувати продати український бізнес.

Реклама:

Про "Бориспіль". Міжнародний аеропорт Бориспіль планує розконсервувати термінал F до роботи до початку літнього сезону 2019 року.

Про суднобудування. Президент Петро Порошенко підписав закон про підтримку вітчизняного суднобудування.

Про кібератаку на фінал ЛЧ. Служба безпеки попереджає про можливу масштабну кібератаку на державні структури та приватні компанії напередодні фіналу Ліги Чемпіонів.

Ви хочете знати більше?

 

Приховувати вік стане простіше. Чому світ говорить про GDPR і що про це треба знати

Компанії по всьому світу оновлюють свої системи захисту та обробки персональних даних через новий регламент ЄС. Що це змінить в житті європейців і як зачепить Україну.

 

Експерт ООН: Перш ніж скорочувати соціальні витрати, чому б не подумати про підвищення податків для заможних?

Чому перехід від зарегульованої до помірно регульованої економіки не спричинить економічне зростання? Про це — в інтерв'ю з Хуаном Пабло Богославскі, який з'ясовує, як боргова та податкова політика України впливає на права людини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!