"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 8 лютого 2018, 21:00

Про депозити, збитки Tesla та махінації з автомобілями.

Про депозити. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб буде ініціювати підвищення гарантованої суми відшкодування вкладів з 200 тисяч гривень до 300-400 тисяч.

Про суд Англії. Високий суд Англії та Уельсу завершив розгляд одного з етапів спору між екс-співвласниками Приватбанку Геннадієм Боголюбовим, Ігорем Коломойським і бізнесменом Вадимом Шульманом. 1:0 на користь Боголюбова.

Реклама:

Про збитки Tesla. Минулий квартал став для Tesla найгіршим в історії. Чистий збиток компанії у жовтні-грудні збільшився до 675 млн доларів.

Про вугілля. На Слов'янську ТЕС, що належить ПАТ "Донбасенерго", була здійснена спроба збуту антрациту, добутого на окупованій території Донбасу.

Про збитковий Приват. Націоналізований Приватбанк у 2017 році отримав збиток в розмірі 23 мільярди гривень. Сумарний накопичений Приватбанком збиток зріс до 176 млрд гривень.

Про махінації з автомобілями. Прокуратура німецького міста Галле порушила кримінальну справу за підозрою у фальшуванні реєстраційних документів автомобілів, призначених для ввезення в Україну.

Про санкції. Англо-голландський концерн Shell змушений був через санкції припинити продаж масел на території Криму.

Про деталі візиту МВФ. Група експертів МВФ, які мають намір наступного тижня відвідати Київ, не є оціночною місією в рамках чергового перегляду програми розширеного фінансування EFF для України.

Ви хочете знати більше?

Хороші платять за поганих: що чекає ринок кредитування

Після вилучення з ринку токсичних банків і стабілізації економіки повинне було відновитися кредитування, але цього не сталося. Споживчі позики дорогі, іпотечні — недосяжні. На поступки з боку банків можуть розраховувати лише їх давні клієнти, решті експерти радять чекати зниження облікової ставки НБУ.

Авіаперевезення б'ють рекорди: чому це добре для пасажирів

Авіакомпанії та аеропорти України показують рекордні темпи росту. Причини — безвізовий режим з ЄС, розвиток туризму та поліпшення регуляторного середовища. Це тривала тенденція чи випадковий збіг обставин?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!