OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 16 лютого 2018, 21:00

Про торгівлю Roshen з Придністров'ям, ціни на пальне та біткоїн.

Про торгівлю Рошен з Придністров'ям. На тлі обмежень Києвом торгівлі з сепаратистськими регіонами на сході України і анекосованим Кримом, українські компанії продовжують заробляти на експорті в сепаратистський регіон Молдови - Придністров'я.

Про ціни на пальне. З 15 по 16 лютого ряд мереж АЗС знизили ціни пального в межах 20 копійок - 1 гривня за літр.

Про вірус NotPetya. США звинуватили Росію в організації атаки вірусу NotPetya, який заразив урядові і приватні комп'ютери в Україні перш ніж поширитися по всьому світу.

Реклама:

Про біткоїн. Ціна криптовалюти біткоїн знову більше 10 тисяч доларів, однак 8 з 10 найпопулярніших дешевшають.

Про безготівкові розрахунки. Частка безготівкових розрахунків в Україні з використанням платіжних карток збільшилась до 39,3%.

Про сполучення з "Борисполем". ПАТ "Укрзалізниця" до кінця року збудує лінію швидкого залізничного сполучення з аеропортом "Бориспіль".

Про Данилюка. Міністр фінансів Олександр Данилюк звернувся до окружного адмінсуду Києва з позовом до Головного управління Державної фіскальної служби України у Києві.

Хочете дізнатися більше?

"Зелена" революція в Україні: для всіх чи для обраних

Україні доведеться вдосконалити систему підтримки генерації з відновлюваних джерел енергії. Однак дискурс про механізми підтримки сектору не повинен обмежуватися порівнянням "зелених" тарифів. Потрібен цілісний підхід.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!