OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 26 грудня 2017, 21:00

Про ціну на електрику і ризики для бюджету.

Про ціну на електрику. Ціна вугілля в скандальній формулі "Роттердам+" буде переглянута в бік підвищення. У 2018 році українці заплатять за світло на 10% більше. 80% цих грошей піде фактичному монополісту - ДТЕК Ріната Ахметова.

Про корупцію. НАБУ розслідує маніпуляції "Укроборонпрому" з контрактом на 39 млн доларів на поставку запчастин для заводу "Антонов".

Про ризики для бюджету. Постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман сказав в ексклюзивному коментарі ЕП, що найбільші ризики держбюджету-2018 полягають у швидкому зростанні витрат, темп зростання яких істотно перевищує номінальне зростання економіки.

Реклама:

Про бензин. Роздрібні ціни на бензини і дизельне паливо на АЗС продовжили зростання.

Про розщеплення "Київенерго". "Київенерго" розділиться на дві компанії: одна буде займатися розподілом електроенергії і експлуатацією електромереж, інша - постачанням електроенергії.

Ви хочете знати більше?

Пардон, МВФ. Чи може фонд "пробачити" Україну

Українська влада втрачає довіру головного кредитора. Чи може зупинитися нинішня програма фінансування і чи зможе Україна прожити 2018 рік без МВФ?

Мільйон за біткоін або крах: хто передбачив курс "крипти" і що буде далі

ЕП пропонує оцінити точність раніше зроблених прогнозів і почитати найсвіжіші прогнози про долю біткоіна. Ці прогнози зробили фінансисти та експерти світового рівня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!