Кредитний пластик: не тільки зручно, але й економно

П'ятниця, 1 грудня 2017, 10:55

На які програми лояльності можуть розраховувати власники кредитних карток ТАСКОМБАНКУ, розповів Заступник Голови Правління АТ "ТАСКОМБАНК" Олексій Беров

Останні роки доля безготівкових платежів в Україні безперервно збільшується. Так, за перші три квартали 2017 року кількість розрахункових операцій з використанням платіжних карток збільшилась майже на 30% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Слідуючи тенденціям ринку й приділяючи особливу увагу інноваційним технологіям, ми обновили лінійку кредитних карток ТАСКОМБАНКу, найуспішнішою з яких стала "Велика п’ятірка". Інтерес клієнтів до цього продукту ми відчули практично одразу й це не дивно, адже умови по картці стали одними з найпривабливіших. Нині вона входить до ТОП-3 рейтингу кращих кредитних карток на ринку за версією журналу "Личный счет".

Загалом "Велика п’ятірка" — це не просто кредитна картка, а зручний платіжний інструмент на кожен день, який дає можливість клієнтам більш ефективно управляти своїми коштами. Зекономити на покупках до 2% можна за допомогою кешбеку. Користуватися кредитними коштами за карткою можна всього лише за 3,3% в місяць, а пільговий період складає 55 днів і розповсюджується як для розрахунків у POS-терміналах, мережі Internet, так і на зняття готівки. Крім цього, ми надали клієнтам можливість отримувати додатковий дохід у вигляді підвищеного проценту в розмірі 7% на залишок власних коштів на картці більше 100 гривень. А нові картки дають не тільки підвищений захист доступу до грошових коштів, але й можливість зручної й швидкої оплати за допомогою безконтактних технологій.

Щоб порадувати наших клієнтів приємними бонусами ми створюємо спеціальні програми. Саме зараз проходить спільна акція ТАСКОМБАНКу з Mastercard  —"Повертайка". В рамках цієї програми розраховуючись кредитною карткою "Велика п’ятірка" чи будь-якою іншою карткою Mastercard емітованою ТАСКОМБАНКом кожен клієнт отримує можливість виграти гроші! Призовий фонд складає 100 призів по 500 гривень щомісячно, а в грудні на 10 переможців акції чекають супер-призи — 5000 гривень.

АТ "ТАСКОМБАНК" — універсальний комерційний банк. Нині демонструє кращі по банківській системі темпи розвитку за всіма ключовими показниками. Входить до ТОП-20 банків за розміром активів. А також до трійки найнадійніших банків за версією видання "Личный счет" та в п’ятірку банків з найвищим рівнем надійності депозитів, за версією РА "Стандарт рейтинг". Ліцензія НБУ №84 від 24.10.2011 р.