"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 16 листопада 2017, 21:00

Про "борг Януковича", про рекордний транзит газу, про "маски-шоу", про авто на "бляхах".

Про транзит газу. Транзит російського газу через українську газотранспортну систему досяг рекордного показника за останні 7 років - 80,8 мільярда кубічних метрів.

Про гроші. Національний банк підготував проект постанови, якою пропонується припинити карбування монет номіналом 1, 2, 5 та 25 копійок.

Про авто на "бляхах". Кабінет міністрів запропонував ввести реєстрацію авто на "єврономерах".

Реклама:

Про Дубневичів. Національна поліція провела близько 50 обшуків по справі корупції на Укрзалізниці. Дубневичі під підозрою.

Про Клюєвих. Так званий "арбітражний суд" в окупованому Росією Криму ввів процедуру спостереження відносно "Бета Солар", що займається виробництвом сонячної електроенергії.

Про "маски-шоу". Народні депутати більшістю голосів підтримали законопроект, який захищає підприємців від тиску силовиків.

Про "борг Януковича". Російська Федерація розглядає можливість продажу "боргу Януковича" розміром 3 мільярди доларів іншій державі.

Ви хочете знати більше?

Пограбування "по-новому". Які банки найбільше постраждали від хакерів

Для пограбування банку більше не потрібні чорна панчоха, яка приховає обличчя, пістолет та мішок, у який можна складати гроші. Щоб обікрасти банк, вистачить і комп'ютера.

Як Нікополь, Марганець та Покров позбулися централізованого опалення

У 2016 році три міста Дніпропетровщини вирішили відмовитися від централізованого опалення і перевести житло та соціальні об'єкти на опалення електрикою та альтернативною енергією. Як це було і як живуть ці міста нині.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: