OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 12 жовтня 2017, 21:00

Про газ. За 9 місяців "Нафтогаз" закупив 17,5 мільярда кубометрів газу, що на 3,1 мільярда кубів більше, ніж за 9 місяців попереднього року.

Про авто на "бляхах". Народні депутати підготували законопроект про розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Про кібератаки.  Служба безпеки попереджає про підготовку нових масштабних кібератак на державні структури й приватні компанії.

Про пенсії. Питання перерахунку пенсій громадянам, котрі проживають на непідконтрольних Україні територіях, законом не визначене і залишається відкритим.

Реклама:

Про рейдерів. З початку року Антирейдерський союз підприємців зареєстрував сімдесят випадків силових захоплень агропідприємств, і це вдвічі більше, ніж було за весь 2016 рік.

Про МВФ. Офіційна делегація України у складі керівництва Національного банку, Міністерства фінансів та Мінекономіки відбули до Вашингтону для участі у щорічних зборах Міжнародного валютного фонду та Групи Світового банку.

Про дороги. У 2017 році в Україні буде капітально відремонтовано близько 2 тисяч кілометрів автомобільних доріг із запланованих 2,5 тисячі кілометрів, у зв'язку з недостатнім фінансуванням.

Про обшуки. Генеральна прокуратура провела обшуки в Національній комісії з цінних паперів і фондового ринку.

Ви хочете дізнатися більше?

Від друга Путіна до "вугільного короля": кому дістанеться Запорізький алюмінієвий

Зупинене і розграбоване російськими акціонерами підприємство повернулося у держвласність і знову продається. Один з можливих покупців — негласний куратор вуглепрому. Його мета — скласти конкуренцію Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!