"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Керівники Мінфіну, Мінекономіки і НБУ їдуть на переговори з МВФ

Четвер, 12 жовтня 2017, 13:57
 

Офіційна делегація України у складі керівництва Національного банку, Міністерства фінансів та Мінекономіки відбули до Вашингтону для участі у щорічних зборах Міжнародного валютного фонду та Групи Світового банку.

Про це повідомляється на сторінці Нацбанку у Facebook.

"В.о. голови НБУ Яків Смолій та заступник голови НБУ Дмитро Сологуб відбули до м. Вашингтон (США) для участі у Щорічних зборах Міжнародного валютного фонду та Групи Світового банку", - повідомила прес-служба.

"До складу офіційної делегації України також увійшли міністр фінансів Олександр Данилюк, заступник міністра фінансів Юрій Буца, перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Зазначається, що у програмі візиту, зокрема, заплановано участь у офіційній програмі Щорічних зборів МВФ.

Крім того, в.о. голови Національного банку Яків Смолій проведе робочі зустрічі з провідними фінансистами та економістами світу, керівниками центральних банків, серед яких - перший заступник директора-розпорядника МВФ Девід Ліптон, голова Центробанку Швеції Стефан Інгвес, голова Центробанку Австрії Евальд Новотний, віце-президент Європейської Комісії Валдіс Домбровськіс та інші.

Рекомендуємо почитати: Девід Ліптон, МВФ: В України є ризики повернення назад

Читайте також: Ціна на газ: удар по кишенях українців чи розлучення з МВФ

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: