Фернандо Ромеро відвідав завод Allseeds у Южному

Понеділок, 4 вересня 2017, 11:10

Фернандо Ромеро, всесвітньо відомий архітектор, глобальний інвестор та представник сім’ї мільярдера Карлоса Сліма, під час візиту до України відвідав олійноекстракційний завод Групи Allseeds у порту Южний біля Одеси.

За словами пана Ромеро, Україна має суттєвий інвестиційний потенціал, особливо в аграрному секторі, який такі підприємства як Allseeds виводять на вищий рівень ефективності.

"Allseeds зараз активно розвивається, тому ми активно налагоджуємо співпрацю з міжнародними інвесторами. Стратегічний інвестиційний потенціал Allseeds в Україні - 400 млн. доларів США, що включає нарощування переробних, логістичних та енергетичних  потужностей, розширення ринків збуту, диверсифікацію, що зробить наш бізнес у цілому більш конкурентоздатним, а комплекс олійно-екстракційних заводів з терміналом рослинних олій - унікальним підприємством в Європі", - зазначив  Вячеслав Петрище, голова Ради Директорів Групи Allseeds.

На честь візиту на підприємство поважного гостя, за традицією Олсідз, В'ячеслав Петрище та Фернандо Ромеро  висадили разом саджанця клена на меморіальній алеї заводу.