Fiat Chrysler відкликає більше мільйона машин по всьому світу

Субота, 15 липня 2017, 11:00

Автоконцерн Fiat Chrysler Automobiles відкликає 1,33 мільйона автомобілів по всьому світу через імовірність розкриття подушок безпеки, а також у зв'язку з можливістю загоряння генератора.

Про це повідомляє ПРАЙМ з посиланням на повідомлення компанії.

З початку року FCA оголосила про приблизно 10 відкликань автомобілів по всьому світу. Серед причин називалися проблеми з розкриттям подушок безпеки, можливість раптового відключення систем безпеки автомобілів, дефекти склоочисників, проблеми з режимом паркування, системою гальмування та багато інших.

У п'ятницю компанія повідомила, що близько 770 тисяч автомобілів будуть відкликані через проблеми з мимовільним розкриттям подушок безпеки. Через цю несправність, за даними компанії, постраждали п'ятеро людей, проте ніяких аварій не сталося.

Крім цього FCA відкликає 565 тисяч автомобілів через імовірність виникнення загоряння генератора при високих температурах повітря. Компанії відомо про два потенційно пов'язані з даною несправністю інциденти, при цьому постраждалих немає.

Fiat була заснована в 1899 році і випускає автомобілі під брендами Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Ferrari і Maserati. У січні 2016 концерн оголосив про підписання угоди з купівлі останнього траншу акцій американського автогіганта Chrysler. Завершення злиття компаній очікується в 2018 році.