Busov Hill – американська архітектура доступна і в Києві

П'ятниця, 26 травня 2017, 12:10

У найбільших американських містах останнє десятиліття вкоренилася мода на "житлові тауери" – хмарочоси апартаментів зі скляними стінами. Крім панорамних вікон, квартири в таких будинках мають високі видові характеристики, а також продумані планування з обов'язковими санвузлами і вбиральнями при кожній спальні. Крім того, елітні американські хмарочоси відрізняються розкішними зонами загального користування і особливими сервісами для надкомфортного проживання.

Відчути всі переваги заокеанського життя в стилі deluxe тепер можна і в Києві – проект, що відповідає світовим архітектурним трендам, буде введено в експлуатацію вже влітку 2017 року.

Розкішна новобудова Busov Hill  знаходиться в елітарному мікрорайоні Звіринець, в безпосередній близькості до Ботанічного саду на Печерську. Розташування на пагорбі й оточення невисокою забудовою забезпечує панорамні краєвиди  на сад і Дніпро навіть з нижніх поверхів будинку.

Панорамними краєвидами мешканці комплексу будуть насолоджуватися через скляні стіни – практично кожна кімната має скління від підлоги до стелі. Надійність конструкції забезпечує алюмінієвий профіль преміум класу Schueco (Німеччина) та енергозберігаючі сонцезахисні склопакети Guardian (США).

Крім винятково панорамного скління важливою особливістю квартир в ЖК Busov Hill є параметри приміщень . Так, всі апартаменти мають просторі кухні площею від 30 до 50 кв.м. Спальні та вітальні в квартирах відрізняються максимальною відкритістю – ширина практично всіх кімнат становить 5-6 метрів. Подібна конфігурація не тільки надає практично необмежені можливості для розміщення меблів і перепланування квартир, але і робить апартаменти максимально світлими, просторими.

Стандарт для американської архітектури і рідкість в Україні – велика кількість точок для облаштування санвузлів. Так, в ЖК Busov Hill при кожній спальні передбачена окрема ванна кімната, в усіх без винятку квартирах є і продумані місця для гардеробних.

Ще одне ноу-хау для України – центральне лобі рівня 5-зіркового готелю. Фойє має безпрецедентну для житлових комплексів Києва висоту стелі – 8 метрів. До послуг мешканців та їхніх гостей – зона ресепшен, обрамлена стінами-водоспадами, а також місця для відпочинку, декоровані авторською скульптурою. Важливо, що свої зони відпочинку є і у обслуговуючого персоналу – для охорони і водіїв передбачено окреме приміщення.

Як і в американських житлових хмарочосах, Busov Hill має розширену палітру місць загального користування. Крім дитячого майданчика, для найменших мешканців розкішних апартаментів передбачено дитячу кімнату. Є в будинку і колясочно-велосипедний паркінг – окреме сховище для спортінвентарю.

Відмітна риса західноєвропейських і американських елітних новобудов – камерність проживання, яка досягається за рахунок великої кількості ліфтів при малій кількості квартир. ЖК Busov Hill – мабуть, єдиний будинок в Києві, де на поверсі розташовано від 1 до 4 квартир, обслуговувати які будуть 6 високошвидкісних безшумних ліфтів швейцарського бренду Schindler.

Перелічені характеристики – це лише мала частина переваг, які будуть доступні власникам апартаментів у Busov Hill. Переконатися в ексклюзивності архітектури будівлі можна вже сьогодні – спорудження будинку вийшло на фінішну пряму і вже цього літа новобудова буде введена в експлуатацію. Інновації від українського забудовника "Житлобудінвест" оцінили не тільки покупці, але і експерти ринку – будинок отримав чимало гучних нагород, серед яких звання "Кращий житловий комплекс преміум класу в Києві", а також "Елітна новобудова року".