"Укрпошта" запустила доставку грошей з банківської картки додому

Понеділок, 22 травня 2017, 17:44

Укрпошта запустила послугу "З картки додому" — переказ коштів з банківської картки з доставкою готівки отримувачу.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Переказати кошти можна, скориставшись адресним переказом (додому) або терміновим переказом (на автоматизоване відділення). Опція доставки додому доступна для будь-якого населеного пункту України.

Терміни доставки: протягом двох робочих днів відділення зв’язку — для адресного переказу і 15 хвилин — для термінового (з отриманням коштів у відділенні).

Партнерами Укрпошти стали компанія portmone.com — лідер українського ринку онлайн-платежів і переказів та Райффайзен Банк Аваль.

Переказ коштів здійснюється з усіх платіжних карток Visa та MasterCard будь-яких банків України.

Максимальна сума одного переказу становить 14 999 грн.

"Наразі послуги банків доступні для 65% населення, проте мережа відділень банків присутня лише в 6% населених пунктів. Тобто Укрпошта сьогодні — це єдина можливість для 35% наших громадян, які не мають доступу до фінансових і банківських послуг, отримати перекази з картки від своїх близьких та рідних", - зазначив директор департаменту фінансового бізнесу ПАТ "Укрпошта" Артур Муравицький.

Сервісом можна скористуватись на сайті "Укрпошти", найближчим часом послуга також стане доступною на сайтах portmone.com та АТ "Райффайзен Банку Аваль".